Elvive full fiber; eerste indruk

Ik heb van L’oreal drie producten van de Full fiber opgestuurd gekregen om te testen. Mijn unboxing video kun je zien als je        klikt. Ik heb mijn haar nu 1x gewassen met de shampoo en cremespoeling en wilde alvast mijn eerste indruk met jullie delen.
ingredienten van de cremespoeling
ingredienten van de shampoo
Ik heb mijn haar 2x gewassen met de shampoo. Ik gebruik dan een hoeveelheid gelijk aan een 20 eurocent muntje. Deze tip kreeg ik eens van de kapper en werkt super. De eerste keer schuimt de shampoo dan ook niet, maar de tweede keer wel.
Wat ik een groot pluspunt vind is dat het lekker ruikt maar niet door een hele sterke parfum. Het is een soort natuurlijk lekker luchtje.
Na het uitspoelen van de shampoo bracht ik de cremespoeling aan. Hierbij gebruik ik de hoeveelheid van een 50 eurocent muntje. Tijdens het aanbrengen voelde ik al de zachtheid. Even in laten werken en toen uitgespoeld. Mijn haar was makkelijk doorkambaar.
Nu een dag later voelt mijn haar heel luchtig aan. Vind het een beetje lastig te omschrijven. Het voelt in elk geval goed schoon en lekker zacht.
Ook ontving ik nog een haarverdikkende booster die bij deze zelfde serie hoort maar die heb ik nog niet gebruikt. Ik was namelijk op de sportschool toen ik deze producten voor het eerst heb gebruikt.
Maar in mijn uiteindelijke mening zal ik hier aandacht aan besteden.
Kennen jullie deze producten al? Wat is jullie favoriete shampoo en conditioner?

Advertentie

Een gedachte over “Elvive full fiber; eerste indruk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s