Swap met Kim Buining van vintageandbeauty.com

Via Facebook plaatste Kim Buining kortgeleden een oproep wie interesse had in een swap. Ik had dit bij haar al een keer gezien in een youtube video en wilde dit graag een keer doen. Dus ik melde me graag aan als vrijwilliger en kocht voor haar een aantal producten die ik inmiddels aan haar heb overhandigd. Wil je weten wat ze van me kreeg? Hou dan haar blog vintageandbeauty in de gaten om dat te zien.
Ook kocht zij een aantal dingen voor mij. Benieuwd wat ik kreeg? Lees dan gauw verder

We hadden afgesproken op het Centraal Station in een Groningen. Een prachtige locatie natuurlijk. Om de ontmoeting wat makkelijk te maken spraken we af in de starbucks en na even te hebben gezeten gingen we lekker in de centrale hal van het station zitten. We hebben heerlijk zitten kletsen en de tijd vloog voorbij.

Vlak voor we afscheid namen wisselden we onze pakketjes uit. Na een snelle sneak peak gingen we elk onze eigen weg.
En dan nu het pakket.
Dit ontving ik van Kim

Zoals jullie kunnen zien zit er aardig wat in de doos gestopt. Ik zal jullie de producten 1 voor 1 even laten zien. 
Een gezichtsmasker

Bodyscrub van de bodyshop.
Hier was ik echt aan toe en ben er hier dan ook erg
benieuwd naar!!
Een voetcreme
Handcreme

Lippenbalsem van bloemen die als enige bij mij overleven. Dat
moet voorbestemd zijn!

Fairtrade chocolade: zodra ik dit weer mag eten gaat die reep eraan 🙂

En tot slot deze superschattige kaarsenhouders met kaarsjes erin

Ik ben erg verwend zoals jullie zien. Als er producten zijn waar jullie zowiezo een review van willen lezen laat dat dan weten in de reactie.

Advertentie

4 gedachtes over “Swap met Kim Buining van vintageandbeauty.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s