Quotes op woensdag #16

Als moeder doe ik alles voor mijn kinderen vanuit mijn beste bedoelingen. Maar ik blijf een mens en maak ook fouten. Dit durven toegeven en ook af en toe sorry durven zeggen tegen mijn kinderen is denk ik het meest sterke wat ik als moeder kan doen. Mijn kinderen meegeven dat hun moeder ook maar een mens is.

Advertentie

Een gedachte over “Quotes op woensdag #16

  1. Inderdaad, je geeft er een voorbeeld mee als je ook sorry kunt zeggen ….sosm moet ik wel eens lachen, mijn kinderen zijn al volwassen, maar wat herken ik veel van mijzelf en mijn eigen gedrag in hun…spiegeltje, spiegeltje ( haha in de bank )….

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s