Paasdagen

Ze komen er weer aan. De paasdagen. Gisteravond op tv kon je al de Passion zien. Een jaarlijks terugkerend programma. Ik vind het prachtig om naar te kijken. Mooie muziek, mensen van verschillende culturen bij elkaar, saamhorigheid. Prachtig! Heb het gemist? Klik hier om het terug te kunnen kijken.

Wij doen verder als gezin niet veel bijzonders met de paasdagen. Onze buurtvereniging organiseert ieder jaar paaseieren zoeken met daarbij een kleurwedstrijd. Dit vinden onze meiden geweldig en daar doen we dan ook elk jaar aan mee.
Ook hebben we vaak een iets luxer ontbijt of doen iets speciaals met het avond eten. Dit jaar zetten we de gourmet op tafel.
Maar daar houd het voor ons wel mee op.

Op internet is veel te vinden om te doen met Pasen. Woon je in Gelderland? Dan is bijvoorbeeld van Spelerij een aanrader. Wij zijn hier afgelopen zomer geweest met onze meiden en ze waren moeilijk weer mee naar huis te krijgen. Een goed teken lijkt me

Heb je nog kleine kinderen dan kun je natuurlijk ook thuis wat doen. Wat dacht je van samen een mooie kleurplaat kleuren? Klik hier voor leuke kleurplaten die gratis te printen zijn.
Ook knutselen kun je thuis doen. Klik bijvoorbeeld hier voor leuke ideeën.

Heb jij nog leuke ideeën? Laat het in de reacties achter en wie weet help je er iemand mee.

Fijne paasdagen allemaal

bron

Advertentie

Een gedachte over “Paasdagen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s