Mijn manier van plannen

Al eens eerder schreef ik over mijn manier van plannen. Benieuwd naar dat artikel? Klik dan hier om het te lezen.

Inmiddels is er wel wat veranderd. Mijn simpele notitieboekje heeft plaatsgemaakt voor een a5 lederen agenda. Ook wel genaamd Filofax. Nu is mijn agenda niet van het officiele merk maar dat is dan ook zo ongeveer het enige wat er anders aan heb.

Via Facebook is er zelfs een groep waar ik lid van ben. Elke week is er een thema om je week te versieren, want zeg nou zelf: een fleurige pagina is veel leuker om naar te kijken dan een saaie witte.

Het voordeel van deze agenda vind ik dat je echt een agenda erin hebt zitten en daarnaast nog heel veel ruimte voor andere dingen. Ik heb dan ook diverse tabbladen erin zitten. Ik ben ook nog lid van een besloten groep waarbij we per maand een opdracht krijgen om te maken. Ook dit zit in mijn agenda. Een tabblad met daarachter hoe het gaat met afvallen.
Erg handig om alles in 1x bij de hand te hebben. Geen losse notitieboekjes meer. Maar gewoon 1 agenda waar alles in zit. Het bevalt me prima.

Je kunt natuurlijk het zo uitgebreid doen als je zelf wilt. Er zijn ook weken waarbij ik niet heel veel puf en zin heb om uitgebreid te versieren en dat laat ik dan ook gewoon. Een strookje washitape doet wonderen en laat ik daar nou net heel veel van in huis hebben.

Genoeg producten te vinden online om uitgebreid je hobby uit te kunnen voeren. Google maar eens op filofax of typ het in op  Pinterest. Je zult versteld staan van alles wat je vind.
De Hema is een fijne winkel voor deze hobby en ook bij de action kun je goedkoop benodigdheden vinden.

Versieren jullie wel eens je agenda?

Advertentie

5 gedachtes over “Mijn manier van plannen

  1. Ik ben een tijdje verslaafd geweest aan planner-video's op youtube! Ik heb gewoon een kleine agenda van de hema, maar stiekem zou ik ook wel zo'n mooi duurder exemplaar willen!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s