Review evarita Mud soap

bron

Onlangs testte ik de Evarita Mud soap. Dit deed ik voorAlleenPuur  ,
Het merk kon ik nog helemaal niet en de naam van het product sprak me ook niet echt aan. Maar toch ging ik blanco de testfase in.

Deze zeep is helemaal natuurlijk en met de hand gemaakt. Wat het bedrijf zelf aangeeft over hun zeep:

Onze zeep bestaat alleen uit natuurlijke oliën. We hebben zeep zonder geurolie en zeep met geurolie. Dit zijn altijd etherische oliën die we gebruiken en zijn van de beste kwaliteit. Hiermee is onze zeep geschikt voor de gevoelige huid. Ook als je een allergie voor wolvet of een andere dierlijke olie hebt is onze zeep zeer geschikt.
Onze zeep is vrij van dierlijke vetten. Alle ingrediënten zijn plantaardig. Zo is onze zeep bveganistisch te noemen. Alleen onze zeep met bijenwas en honing voldoen niet aan deze benaming.
Zeep zonder palmolie
Wij geloven dat de productie van palmolie schadelijk is voor het milieu. Grote gebieden worden ontbost om palmolie te winnen. Daarom gebruiken wij geen palmolie in onze zeep.


De Mud soap die ik getest heb ruikt een beetje muffig en heeft wel qua geur nog wat weg van modder. Niet echt aantrekkelijk maar ik heb de zeep gewoon gebruikt.
 Ik heb een washandje natgemaakt en daarover wrijf ik dan de zeep. De zeep schuimt een beetje. Ik heb mijn gezicht hier mee gewassen en was blij verrast. De geur die ik in eerste instantie rook was weg tijdens het wassen. Bij de onzuiverheden op mijn gezicht ervaarde ik een beetje een prikkend gevoel dat weer snel verdween.
De volgende dag waren mijn onzuiverheden een stuk minder en na een aantal dagen zelfs weg.
Al met al ben ik erg tevreden over deze zeep en ga hem zeker helemaal op gebruiken.

De zeep is te koop via de webshop. Elke zeep weegt ong 130gr en kost 6,00

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s