Rituals miracle scrub

beauty review 002

Vandaag schrijf ik over een heerlijke handscrub van Rituals; de miracle scrub met ginseng wat het symbool is voor onsterfelijkheid en ginko biloba wat leven en kracht betekent in Japan.  Door af en toe je handen te scrubben zorg je ervoor dat dode huidcellen verdwijnen en ook je handcreme weer beter z’n werk kan doen.

Het is een fijne handscrub wat ook olien bevat die je huid gelijktijdig voedt. De scrub is niet heel grof maar haalt kleine velletjes goed weg. Na gebruik voelt m’n huid heerlijk gevoed aan en niet vet.

Een tube bevat 75ml en kost €11,50

De ingredienten:

HYDROGENATED POLYDECENE, SODIUM CHLORIDE, CALCIUM STEARATE, ISOPROPYL MYRISTATE, SILICA DIMETHYL SILYLATE, CETEARYL ALCOHOL, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE, STEARIC ACID, CYCLOPENTASILOXANE, CETYL ALCOHOL, SODIUM METHYL COCOYL TAURATE, PARFUM / FRAGRANCE, POLYSORBATE 60, CYCLOHEXASILOXANE, PHENOXYETHANOL, TOCOPHEROL, METHYLPARABEN, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, BUTYLPARABEN, ETHYLPARABEN, GLYCERIN, LINALOOL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, CITRONELLOL, COUMARIN, PROPYLPARABEN, AQUA/WATER, BENZYL BENZOATE, GINKGO BILOBA LEAF EXTRACT, PANAX GINSENG ROOT EXTRACT.

Advertentie

2 gedachtes over “Rituals miracle scrub

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s