i love fashionbloggers event

Afgelopen zondag ben ik naar het i love fashionbloggers event geweest in de MTV hallen in Amsterdam. Benieuwd hoe ik het gehad heb?Het was een hele reis. Eerst met de auto, daarna in 2 treinen en dan nog met de veerdienst. Al met al was ik enkele reis 3 uur onderweg. We werden ontvangen door diverse merken die klaar stonden om informatie uit te delen. Bij Cosmo kon je je haar laten stylen, je kon kennismaken met een opvouwbare hoelahoep, maar ook Fashionista stond er evenals Olympus. Na een uurtje was het tijd voor de Q&A.

DSCI0740

Er waren vier grote bloggers; Aranka, Serena, Noor & Anna. Ze kregen diverse vragen op zich afgevuurd. Eerst vragen van een Facebook poll en daarna nog vragen vanuit het publiek.

Het was erg leuk de bloggers live te ontmoeten en alle vragen beantwoord te krijgen. Een selectie van de gestelde vragen zal ik hieronder even neerzetten:

Wat is de tip om een goede blogger te worden?

Zorg voor een goede content, goede naam, Werk er hard voor en praat met iedereen over je passie.

Hoe krijg je veel volgers op instagram?

Anna: wat voor mij heeft gewerkt is kijken naar een mooi stramien. wit en licht. Wat ook werkt is blog samen met youtube. Trekt andere, leuke actieve groep. In blogwereld kijkt iedereen veel kat uit te boom.

Hoe maak je van je blog je bussiness?

Serena: bij mij is dat langzaam gegaan. Het is begonnen als hobby en later kon ik ook wat geld er mee verdienen. Al 5 jaar blog ik  en maak ik filmpjes voor youtube.  Op den duur ben ik aangesloten bij een media exploitant. die helpt met de sales voor een deel, ander deel doe ik zelf. Je moet hard werken en het heel graag willen

Ultieme blogtips

Aranka: doe iets waar je onwijze passie voor hebt

Serena: Wees niet te perfectionistisch

Noor: doe wat je heel erg leuk vind

Anna: Denk na over wat je doel is.

Al met al heb ik een leuke dag gehad en weer wat dingen bijgeleerd. Zijn jullie ook geweest?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s