Flikken Maastricht tour

Wij als echte fans moesten natuurlijk de Flikken Maastricht tour doen toen we hier van hoorden. Benieuwd wat we zagen en wat we er van vonden?

Je gaat dan langs allerlei plekjes die voorkomen in de serie. Best leuk om eens in het echt te zien wat wij al meerdere keren in de serie hebben gezien.

limburg 005

Zo zagen we het politiebureau aan de buitenkant die je in elke aflevering wel voorbij ziet komen. Het is nog best een groot pand en dat had ik eerlijk gezegd niet verwacht. Je ziet in de serie het pand recht van voren en dat is niet heel enorm groot. Maar in werkelijkheid zit er naast en achter nog een heel stuk. Hier op mijn foto kun je dat wel een beetje zien.

flikken tour 1

In aflevering 1 van seizoen 1 vinden Wolffs en Eva een lijk bij de Jeker. Dat is het moment dat ze elkaar voor het eerst ontmoeten. Eva reageerd nogal stug en loopt voorbij Wolffs.

limburg 009

Dit is de afgraving waar Wolfs terecht komt als Eva ontvoerd is door de notaris van Frank. Wolfs rent bij de afgraving naar beneden om vervolgens weer naar boven te moeten. Eva zit in een grot verstopt op een stoel met een bom. Dit alles gebeurd in siezoen 2 aflevering 10

limburg 012

Entre deux is ook een bekend winkelcentrum waar het nodige zich afspeelt. Hier loopt wolfs onder andere weg met een koffer waar 4 miljoen euro in zit. Ook vind hier een schietpartij plaats. Dit alles gebeurt in seizoen 3 aflevering 10

Dan Pension de Ponti. De voorgevel staat er maar van binnen is dit pand een puinhoop. Best jammer. Ik had het pension ook van binnen wel willen bewonderen zoals deze in de serie is. Het pension is het huis van Frank en Eva en later ook van Wolfs. Je ziet het in elke aflevering wel een keer voorbij komen.

limburg 016

Ben je ook fan van Flikken Maastricht en een keer in Maastricht dan is het echt een aanrader deze tour ook te doen. Je kunt meer informatie vinden door hier te klikken

Advertentie

2 gedachtes over “Flikken Maastricht tour

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s