Op vakantie en wat neem je mee

812d71f72a4b705703c2a6594cd395eb

De tijd van de zomervakantie komt er weer aan. Bij ons altijd weer de vraag wat neem je allemaal mee. ALs je net als in ons in Nederland op vakantie blijft wil je voorbereid op alle soorten weer typen die er zijn; koud, nat, warm. Dus neem je per persoon een flnke bult kleding mee. Maar heb je dat wel allemaal nodig en kan dat ook anders? Ik zal vertellen hoe ik dat doe

Ik pak per persoon ondergoed, sokken en 2 pyama’s. Dit kan dan de caravan al in. Dan maak ik per persoon setjes kleding. Voor de kinderen is bijvoorbeeld een korte broek met een legging favoriet. Bij warm weer trek je ze alleen de korte broek aan, is het wat kouder dan een legging eronder. Dit kan ook makkelijk met een jurkje. En effen shirts met lange mouw gaan mee voor onder evt een t-shirt op een wat koudere dag. Met vlekken in de vakantie ga ik iets makkelijker om dan normaal. Hier thuis moeten ze een schoon shirt aan maar op vakantie laat ik ze rustig een dagje extra er in rond lopen. Meestal zitten ze in het zwembad of zijn te vinden in de speeltuin op de camping. Dan maakt een vlekje meer of minder in een shirt echt niet uit.

Wij gaan drie week op vakantie en ik zorg dat ik voor ongeveer 1.5 week kleding mee heb. Na 1,5 week doe ik op de camping alles een keer in de wasmachine en droger. Zo red ik me prima de drie week, heb ik geen  bulten met kleding mee en zien ze er toch leuk uit.

Hoe doen jullie dat als mama? Want je wil zelf toch ook een beetje vakantie of niet?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s