We zijn weer terug

Het is zover. De vakantie zit erop. En dat betekent dat ik het bloggen weer oppak. Ik heb het wel gemist om te bloggen maar had er gewoon op mijn manier even geen tijd voor. Natuurlijk heb ik niet stil gezeten en alvast wat blogpost in het voren gemaakt zodat ik weer een beetje in het ritme kom.

Onze eerste vakantieweek was een week met best wel veel regen maar het was er niet minder leuk om. We hebben gezwommen, spelletjes gespeeld, zijn aan het geochachen geweest en bezochten het spoorwegmuseum. In de tweede week was het weer een stuk beter. we genoten van de zon, het zwembad, gingen wederom geocachen en onze oudste dochter werd 11 jaar. De derde week zjjn we naar warnerbrothers movieworld geweest, hebben we een hele dag gegeocached waarbij we 35 caches hebben gevonden! en genoten we van de laatste dagen op de camping met prachtig weer.

Al met al waren het drie heerlijke weken op de camping en hebben we ontzettend genoten van onze vakantie. Maar nu gaan we weer over tot de dagelijkse orde wat ook wel fijn is. De meiden weer naar school en ik thuis weer in mijn ritme.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s