Back to business

Een lange tijd was ik afwezig op mijn blog. Heb nog wel wat gepost maar al een tijd niet meer met de frequentie die ik gewend was. Dit is niet zonder reden geweest.

Ik was weer terecht gekomen in een negatieve spiraal. Momenteel zit ik nog steeds vast in een depressie. Het lukt me niet goed hier weer uit te komen.Het positieve dit keer was dat ik niet mijn hele blog heb verwijderd, wat ik eerder wel gedaan heb.  Wat kan helpen is toch de dingen te doen die mij een goed gevoel hebben gegeven in het verleden. 1 van die dingen is zeker het bloggen. Ik ga dus mijn best doen dit weer op te pakken.

Al een tijdje ben ik achter de schermen weer begonnen. Ik lees weer op andere blogs, en probeer daarmee ook inspiratie op te doen. Ik heb  een lijstje aangemaakt waar ik dingen op schrijf waar ik over zou kunnen bloggen.

Voorheen posste ik 3x per week iets op mijn blog. Voor nu is dat nog wat te hoog gegrepen. Daarom wil ik starten met 1x per week. Dit zal op de donderdag zijn voorlopig. Hierdoor kan ik dan rustig de tijd besteden aan mijn artikelen. Zodra het weer wat beter met me gaat kan ik de frequentie van het online komen weer verhogen.

Mochten jullie nog tips hebben voor me, ideetjes voor artikelen… Alles is welkom

depressie-en-verslaving11

Advertentie

11 gedachtes over “Back to business

  1. Goed dat je weer gaat schrijven ik merk dat het mij ook helpt. Een keer in de week bloggen vind ik al knap! Heel veel sterkte en succes!!

    Like

  2. Ik hoop dat je blog je terug wat voldoening kan brengen doorheen de weken. Niet direct gaan verlangen dat alles direct weer op roosjes loopt. Kom uit een familie die geteisterd wordt door depressies, dus begrijp maar al te goed waar je mee worstelt! Good luck! Ik kom af en toe wel eens piepen!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s