Review: reinigingsdoekjes

DSCI0040

 

Voor de vakantie haal ik altijd reinigingsdoekjes voor mn gezicht. Dit vind ik handiger dan watjes met reinigingsmelk. Ik heb bovenstaande reinigingsdoekjes dit keer meegenomen en voor jullie getest.

Ik ben begonnen met de reinigingsdoekjes van Kruidvat eigen merk. De geur van deze doekjes is erg fris. Op mn gezicht geeft het een beetje een tintelend gevoel en dat vind ik niet zo prettig. Het haalt mijn make up goed van mijn gezicht af. Met waterproof mascara gaat het iets moeizamer. Het doekje is vrij stevig qua materiaal.

Hierna heb ik de doekjes van de action getest. De geur hiervan vind ik niet zo prettig. Het haalt de make up heel goed van mijn gezicht, net als waterproof mascara. De doekjes voelen wat dun aan.

Als laatste teste ik de nivea doekjes. Deze ruiken echt heel fijn. Het haalt perfect de make up en waterproof mascara van mijn gezicht. Je hoeft nauwelijks te boenen. Mijn huid voelt nadien heel lekker schoon. De doekjes zijn stevig qua structuur.

De ingredienten:

Action

DSCI0042

Kruidvat

DSCI0043

Nivea

DSCI0044

Al met al bevallen de doekjes van Nivea mij het beste. De andere twee zou ik niet weer kopen. De onyx doekjes zijn €0,62 per pakje. De Kruidvat doekjes zijn €1,00 & de Nivea doekjes waren € 2,99

Advertentie

4 gedachtes over “Review: reinigingsdoekjes

  1. Ik zweer bij deze doekjes!!
    Even een tip, er bestaat een ‘lees meer tag’ die je bij je posts in kan voeren, zodat als je door je feed bladert, je kleine stukjes van elke post ziet en niet elke hele post. Xx

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s