Boek review: Harry Potter en het vervloekte kind

Vandaag een review over het nieuwste boek van Harry Potter. Kort geleden heb ik het boek op mijn e-reader gekregen en ben gelijk gaan lezen. De stijl van het boek moest ik even aan wennen. Het is net of je een filmscript leest. Het gaat over de volwassen Harry Potter, Ron Wemel en Hermelien.

Het leven van Harry Potter was al nooit eenvoudig, maar nu hij een overwerkte ambtenaar is op het ministerie van Toverkunst en vader van drie schoolgaande kinderen lijkt alles nog moeilijker. Terwijl Harry wordt achtervolgd door zijn verleden dat weigert verleden tijd te blijven, worstelt zijn jongste zoon Albus met een familie-erfenis waar hij nooit om gevraagd heeft. Wanneer het verleden en heden dreigen te versmelten, leren zowel vader als zoon dat duisternis soms uit onverwachte hoek komt

De start van het boek is niet heel boeiend maar later krijgt het verhaal toch een spannende wending. Ik wilde steeds maar door lezen en dat maakt voor mij een boek goed.

Ik kan het boek zeker aanraden, al is de manier waarop het geschreven is niet echt mijn ding.

 

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s