Gezichtsmaskers van de action

DSCI0001

Onlangs was ik bij de action en daar kwam ik 6 verschillende gezichtsmaskers tegen. Ik besloot ze allemaal mee te nemen en voor jullie te testen

De maskers zijn sheets die je op je gezicht kan leggen. Handig om bijv. mee te nemen op vakantie en tijdens het douchen te gebruiken. De maskers zijn heel erg nat. Te nat naar mijn mening.  De geur van de sheets zijn niet heel sterk en dat vind ik persoonlijk wel erg prettig. De werking die vermeld staat op de verpakking komt wel overeen met de werkelijkheid.

DSCI0007

Dit is mijn favoriete masker. De geur is zacht en erg prettig.

Ik ga zeker wat van deze maskers meenemen op vakantie. De precieze prijs van de maskers weet ik niet meer maar het is in elk geval onder de euro.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s