mijn week in foto’s

Het leek mij leuk weer eens mijn week te laten zien. Hier beleef ik zelf altijd plezier aan. Ik heb deze week een paar foto’s gemaakt. Kijk je mee?

IMG_4441

Ik begon mijn week bij de Wiershoeck. Dit is een dagbesteding waar ik sinds een kleine 2 maand naar toe ga. Het is erg gezellig en ik kan heerlijk creatief bezig zijn. Ook is er de mogelijkheid om met mijn blog aan de gang te gaan. Heel fijn om zo’n vaste dag te hebben dat ik met mijn blog aan de gang kan. Ik vind het thuis nog erg lastig hier tijd voor vrij te maken.

 

IMG_4417

Op zaterdag gingen Anouk en ik naar een concert van Nick en Simon. Dit had Anouk voor haar verjaardag gekregen. Ze heeft echt onwijs genoten en ik ook. Het was een leuk concert en het kijken naar een dochter die intens geniet geeft ook energie.

763455ed-fb71-45cc-bc93-d60969666f25

Anouk en ik waren even alleen thuis. Chantal en Erik waren samen op pad. We hebben het heel gezellig gehad en om dat vast te leggen maakte Anouk deze selfie van ons.

Het zijn wel niet foto’s van de hele week maar wel van de leuke punten in deze week. Binnenkort zal ik dit weer doen maar dan wel met foto’s van de hele week.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s