geocaching

Onze grote hobby is sinds afgelopen zomer Geocaching. We proberen sindsdien wekelijks even tijd hieraan te besteden omdat het voor ons even ontspannen is. Donderdag 18 september was ik jarig en gingen mijn man en ik samen even weg op de motor. Van te voren hadden we een route van verschillende caches uitgezocht. Ook hadden we een travel bug in ons bezit die we nog weer ergens onder moesten brengen.

Veel caches zien er ongeveer uit zoals op de foto hiernaast. Een simpel rolletje met daarin een logboekje. Deze was een beetje vochtig en de foto hebben we verzonden naar de cache eigenaar. Zo kan een cache goed onderhouden en behouden blijven.

Bij 1 cache zagen we dat er meerdere keren gelogd was met :het was schrikken… Dus we waren op van alles voorbereid. En toen we eenmaal de cache hadden gevonden snapten we wat anderen zeiden. We zagen namelijk dit 

Aangezien we ook een beetje melig waren samen hebben we de
gevonden rat leuk aangekleed en op de foto gezet voor we deze weer terug plaatsten.

Dit was de Travel Bug die in ons bezit was. Een stoere gitaar. Het doel van deze bug was rond reizen via caches dus we hebben deze op een andere plek weer achter gelaten. Inmiddels hebben we gelezen dat de Travel Bug door een medecacher is gevonden en word meegenomen naar het zuiden. Helemaal top.

Soms is een cache ergens verstopt wat enorm veel viezigheid geeft, zoals je op de foto aan mijn handen kan zien. We weten dus nu ook dat het handig is hiervoor wat mee te nemen. Komende week dus maar even langs de action voor baby doekjes en wegwerp handschoentjes.

Sommige locaties zijn erg mooi aangekleed. Op de foto hiernaast zie je een voorbeeld. Dit was op een kleine camping die we onderweg naar een verjaardag tegen kwamen. De cache zelf was niet bijzonder en erg makkelijk verstopt.

Kennen jullie geocaching? Laat het me weten in de reacties.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s