Outfit of the day

Iets wat ik eigenlijk nooit doe… Foto’s van mezelf posten waar ik helemaal op te zien ben. Lastig als je eens een outfit foto wil plaatsen. Onlangs was ik op het station met Kim Buining en zij bood aan een paar foto’s van me te maken. Ik dacht: waarom ook niet en besloot het aanbod aan te nemen.

Het voordeel van afvallen is dat je nieuwe kleding nodig hebt. Broeken heb ik al nodig in een maatje kleiner en ook shirts durf ik wat beter te dragen.
Op de foto draag ik mijn nieuwste setje. Een mintgroen shirt en een high waiste spijkerbroek in het blauw

 Het shirt is van miss etam en de broek is van H&M. Het zit echt heerlijk en ziet er nog leuk uit ook (vind ik zelf 🙂 ) Het word alleen tijd dat het zonnetje weer flink gaat schijnen zodat ik niet meer zo bleek ben, hahahahah.

Zal ik vaker zoiets posten?

Advertentie

3 gedachtes over “Outfit of the day

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s