Review: Carmen shampoo

bron

Vandaag een review over een shampoo die ik ontving in een goodiebag. De shampoo die ik heb ontvangen is geschikt voor alle haartypen. Er is ook nog een variant verkrijgbaar voor gekleurd en beschadigd haar. De shampoo herstelt de natuurlijke vochtbalans van het haar en beschermt tegen de hitte van je styling apparaat.

De verpakking van de shampoo is vrij simpel gehouden. Toch spreekt me dat wel aan. Niet teveel poespas, gewoon functioneel. Het nadeel van deze verpakking vind ik dat je het product niet goed op de kop neer kan zetten waardoor het lastiger word de fles goed leeg te maken.

Ik vind dat de shampoo niet echt een specifieke geur heeft. Toch ruikt het wel fris. Dit blijft ook heerlijk hangen in mijn haar. Het schuimt niet heel erg maar maakt toch mijn haar goed schoon. Mijn haar heeft na het gebruik een mooie glans en voelt lekker zacht aan. Het borstelen gaat daardoor ook makkelijk en dat zonder gebruik van een conditioner.

In deze verzorgingslijn zijn ook nog een serum en conditioner verkrijgbaar.
Carmen Softcare is verkrijgbaar bij Kijkshop en MediaMarkt Nederland.De flacon bevat 250ml en kost in de winkel 6.99

Benieuwd naar de mening van andere bloggers? Kijk dan ook eens op de blog van
Yvonne Bijkersma & Esra Elif & Ramona van Dijk
Klik hier voor de mening van Xandra en klik hier voor de mening van Bianca

Advertentie

2 gedachtes over “Review: Carmen shampoo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s