Hoe ik koningsdag heb gevierd

Afgelopen maandag  was het weer koningsdag. Benieuwd hoe wij dit hebben beleefd? Lees dan gauw verder


Wij hebben met ons vieren spullen verkocht op de markt hier bij ons in  het dorp.

Vorig jaar deden we dit ook en van de opbrengst gaan we een leuk dagje weg in de zomervakantie. Win win situatie wat mij betreft: er is een hoop opgeruimd en we gaan met ons vieren wat leuks doen.

We zaten in het begin lekker in het zonnetje, maar later op de dag vooral in de schaduw. Het was best nog koud. Toch hoorde je ons niet klagen want het was in elk geval lekker droog. Tussendoor thuis wat warmere kleding gehaald en zo nu en dan een kopje koffie. 


Onze beide dochters zijn het grootste gedeelte van de dag lekker met vriendinnetjes over de vrijmarkt geweest. Af en toe kwamen ze langs voor wat drinken of te eten, maar verder hoorde je ze niet.
Wij zaten gezellig bij onze kraam en kletsten heel wat af in de uurtjes dat we er zaten.

Het begon dit jaar wat langzaam op gang te komen en we hadden het idee dat de opbrengst tegen zou vallen. Maar niets is minder waar. Al met al hadden we een mooie omzet. Dat word een fijn dagje weg in de zomervakantie en onze spaarpot vullen we er wat mee aan.

Van alles wat niet is verkocht gaat een gedeelte naar de kringloop en een gedeelte naar de vuilstort. Misschien wel zonde, maar anders schiet het niet echt op. De spullen die wij verkopen liggen al tijden thuis te niksen, dus nodig hebben we ze niet. Weg ermee; opgeruimd staat netjes.

Wat hebben jullie gedaan met koningsdag?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s