Lush aankopen

Tijdens het winkelen in Maastricht kwamen we een Lush tegen. Daar moest ik natuurlijk wel even naar binnen. Benieuwd wat ik kocht?

Als eerst nam ik de Lemony Flutter mee. Deze nagelriem creme kocht ik al eerder en bevalt heel erg goed. Het is een dikke, boterige creme met een frisse geur van citroen. Het maakt je nagels en nagelriemen gezond.

Per 50gr kost deze €10.65

 Ook de kinderen wilden wel een product van de Lush proberen. Voor hun nam ik de roze Fun mee.

Het is een soort speelklei waarmee ze ook zich schoon kunnen maken. Het geeft verfrissende, fruitige, naar snoepjes ruikende bubbels in het bad.

Per 200gr kost deze €7.95

Aangezien mijn lippen op dit moment ook onder de velletjes zit kocht ik ook deze popcorn lipscrub. Hij ruikt echt heerlijk naar popcorn en maakt mijn lippen weer lekker glad. Je kunt zelfs na gebruik gewoon je lippen aflikken omdat alle ingredienten puur natuur zijn.

Per 25gr kost deze €9.65

Om thuis heerlijk te kunnen relaxen in bad nam ik ook de volgende producten nog mee.

Dit is Dorothy. Het is ontspannend en magisch als een heldere regenboog aan een blauwe lucht. Het bevat Ylang ylang en oranje bloesem.

Per 100gr kost deze €4.95

 Ook The comforter belande in mijn mandje. Dit is een enorm fruitig blok die bubbels produceert met de geur van cassis en cipres.

Je kunt kleine stukken verkruimelen onder de stromende kraan

Per 200gr kost deze €6.95

Tot slot kreeg ik nog een proef verpakking mee van het haarmasker Roots. Ik wilde dit wel een keer uitproberen voor ik een grote pot zou kopen. Dit masker geeft fijn haar een boost. Het zit vol met stimulerende mint, grapefruit olie en neroli.

Per 225gr is de prijs €19.95

 
Advertentie

Een gedachte over “Lush aankopen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s