atraktie park Toverland

Met mijn gezin mocht ik een avondje naar atraktiepark Toverland. Helemaal gaaf want we zijn nogal pretpark fan.

Aangezien het toch vakantie was voor de kinderen zijn we in de buurt op een camping gaan staan zodat het niet een enorme reis zou worden op de dag zelf.

Benieuwd hoe we het ervaren hebben?


Ik was uitgenodigd voor de avondopening. Dit is iets nieuws bij Toverland. Maar we waren de hele dag welkom. Rond 1 uur zijn we op pad gegaan en om 2 uur stapten we het park binnen. Het viel gelijk al op hoe mooi alles is aangekleed. Echt betoverend zoals de naam van het park al doet vermoeden.

Er is eerst een grote hal waar attracties binnen staan opgesteld. Dit is voornamelijk gericht op de kleinste bezoekers, maar ook mijn meiden vonden er leuke dingen tussen zitten.

Binnen staat bijvoorbeeld ook voor een gedeelte de wildwaterbaan. Een gedeelte, want de helft speelt zich buiten af van deze leuke attractie. Het buitengedeelte was behoorlijk steil maar we genoten met volle teugen

.Na deze gave attractie liepen we door naar de Magic Forest waar de achtbaan waar we het meest naar uitkeken. De Booster bike. Kleine motortjes, hoe leuk is dat.

Een nieuwe attractie in Toverland is de BlitzBahn. Een super leuke rodelbaan. Dit moesten we natuurlijk uitproberen. Je moest wel een tijdje wachten voor je aan de beurt bent maar ze hebben het heel leuk aangekleed wat het wachten aangenamer maakt.

                

De bakjes zien er echt super gaaf uit. Je mag zo hard als het kan over de baan en je tijd word geregistreerd. Na afloop kun je zien hoe snel je was en eventueel het nog een keer proberen. Het was echt super leuk De aankleding van het park is erg leuk. Veel natuur, met o.a. deze lieve kikkers.

 Ook staan er her en der wat Dwervels. Dit zijn een soort dwergjes. Echt heel schattig. Hier naast zie je hoe dat er uit kan zien. Boven in zit een Dwervel.

Speciaal voor de avondopening waren er ook kleine optredens. O.a. deze mooie show met gigantische bellen. Knap toch hoe ze dat doet?

We hebben erg genoten met ons vieren en gaan zeker nog een keer terug naar het park. Ook benieuwd geworden? Check dan hun website  http://toverland.nl/

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s