Mijn instagram foto’s

Heel vaak post ik nog niet iets op instagram maar toch denk ik er steeds vaker aan. Ik merk dat er best nog wel wat mensen actief zijn op Instagram. Het leek me leuk om een aantal gemaakte foto’s ook via hier een keer te  delen.
De eerste foto is van het kinderfeestje van Anouk. We gingen rodelen bij Kardinge.  Met een sleetje van een gladde baan naar beneden. Wat een lol had iedereen.
954725_740969849349327_7526795582286389632_n
Op school was de rijdende popschool. Anouk probeerde een gitaar. Zo leuk dat kinderen op deze manier contact maken met muziek. Chantal zit nu sinds dit schooljaar op gitaarles. Alles gestimuleerd na de rijdende popschool van vorig jaar. Zal Anouk ook op muziekles gaan volgend schooljaar?
instagram1
Ik bakte lekkere ontbijtmuffins. Zonder toevoeging van suiker of andere rare stofjes. Ze smaakten heerlijk! Het recept had ik gekregen via een Facebook groep voor mensen die suikervrij eten. Mochten er mensen zijn die het recept willen hebben, zet het maar in de reactie of stuur me een email.
instagram2
Op de camping had ik een heerlijk zomers werkplekje gecreeerd voor mezelf. Hier heb ik maar bedacht
om mamaspassie te creeren. Wat een mooi uitzicht he?
ImageProxy
afgelopen week was de avondvierdaagse. Ik liep gezellig met mijn meiden mee. Gelukkig was het
meestal droog. Chantal liep de 10km en Anouk de 5 km. Toppers!
Nou dit waren een aantal instagram foto’s van mij. Ik hoop dat jullie dit leuk vinden om eens te zien. Mocht je me nog niet volgen op instagram klik dan even hier
Advertentie

2 gedachtes over “Mijn instagram foto’s

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s