Japans snoep; hamburger set

DSCI0687

Na al heel veel filmpjes gezien te hebben over Japans snoep leek het me leuk zelf ook een keer iets uit te testen. Mijn kinderen waren gelijk enthousiast dus plaatste ik een bestelling op Mostcutest.nl. Al na 2 dagen had ik mijn bestelling in huis. We bestelden 2 pakketjes en vandaag laten we jullie 1 zien; het hamburgersetje.

Als je het doosje open maakt komt dit tevoorschijn. Een schattig uitziend pakketje. Op de achterkant staat het patatzakje en een logo voor het drinkbekertje. Ook staat er een vormpje op om een mooi plakje kaas te maken.

DSCI0690

Als je dit pakketje open maakt vind je alle benodigdheden. Diverse zakjes poeder, vormpjes, een lepeltje en mesje.

DSCI0694

We gingen aan de slag maar dat was nog best lastig. Het bleek al snel dat we met het verkeerde zakje waren begonnen. We hebben de patatjes gemaakt van het brooddeeg. Maar goed; dat mocht de pret niet drukken.

Je ziet op de verpakking hoeveel water je bij welk zakje moet doen. Hieronder zie je het mengsel wat patat had moeten zijn maar brood bleek. Na het mengen moest het even in de magnetron en daarna konden we het in vorm snijden. Daarna in het bijpassende patat zakje en het lijkt net echt.

DSCI0695 DSCI0697

Vervolgens gingen we de hamburgers maken. Ipv brood zit hier dus het patat in het bakje. Ook dit mengsel moet even in de magnetron. Daarna kun je het uit de vormpjes halen en door midden snijden. Dan heb je precies 2 hamburgers.

DSCI0705

Hieronder maakt anouk de ketchup. Poeder in het bakje, water erbij en even roeren. Het is net echt en smaakt ook echt als ketchup.

DSCI0701

Na het maken van de cola, kaas en ketchup op de hamburgers is het helemaal klaar. En zeg nou zelf; ondanks onze fout met het brood en patat ziet het er best echt uit toch?

DSCI0713

Helaas vond Anouk de smaak niet zo heel denderend dus na een paar hapjes hebben we het weg gegooid. Maar leuk was het wel.

Advertentie

2 gedachtes over “Japans snoep; hamburger set

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s