update: hoe gaat het nu met afvallen

Ik zag dat ik al weer even niks had gepost over het afvallen, dus hoog tijd voor een update. Hoe gaat het daar nu mee? Mijn laatste update was dat ik 9 kg was afgevallen en 14 cm buikomvang kwijt was. Op dit moment staat de teller op 11kg afgevallen en 19cm buikomvang eraf! Ik ben er zo blij mee. En echt; het was niet heel zwaar of moeilijk. Gewoon wat beter opletten en het vermijden van alles waar toegevoegde suiker in zit. En dat is wel veel.

Ivm medicatie wisselingen mag ik nu even van mn dietiste niet bezig zijn met afvallen. Dit is met name omtrent mijn verleden met een eetstoornis. De medicatie die ik gebruik heeft nogal een invloed op de stofwisseling en nu bezig zijn met afvallen zou dus alleen maar frustratie opleveren. Ik let wel op dat mijn gewicht nu stabiel blijft, maar dat gaat eigenlijk heel gemakkelijk. Zo nu en dan neem ik wel eens iets met suiker erin maar als ik daarna gewoon weer doe zoals het hoort bij mijn dieet gebeurd er niks met mijn gewicht. Een hele geruststelling!

Het gaat dus gewoon heel goed daarmee en ik denk eigenlijk dat het ook wel goed zal blijven gaan.

afvallen

Advertentie

2 gedachtes over “update: hoe gaat het nu met afvallen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s