Filofax: welke spullen gebruik ik allemaal

planner 001

Vandaag vertel ik jullie wat meer over mijn hobby: mijn agenda.  Er zijn zoveel spulletjes te vinden als je gaat zoeken op Filofax of planner. Als je net begint kan het zo zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom leek het mij leuk een aantal keer een artikel aan deze leuke hobby van mij te wijden.

Je kunt al starten met natuurlijk een planner, wat washi tape, stickertjes, stempels en een paar leuke pennen. Maar beetje bij beetje zul je merken dat er nog zoveel meer te vinden is. Veel verschillende soorten washitape, diverse soorten stickers, leuke paperclips, leuke post-it papiertjes.

planner 004

Zoek op pinterest maar eens op filofax en je zult al veel zien. Ook kun je op ali express zoeken op planner goodies en je zult beginnen te kwijlen. Je hebt al snel teveel, geloof mij. De action is ook een leuke winkel. ze hebben veel verschillende soorten tape, stickertjes, stempels. En ook leuk papier waarmee je dividers kunt maken of een mooi dashboard. En voor mensen die niet weten wat het is: dividers zijn tabbladen en een dashboard is de startpagina van je agenda.

planner 005

Met een aantal simpele spullen kun je dus al heel veel doen. In een volgend artikel laat ik jullie zien hoe ik te werk ga met het plannen. Mochten jullie nog speciale dingen willen zien laat het dan vooral weten, dan kan ik er rekening mee houden.

Advertentie

2 gedachtes over “Filofax: welke spullen gebruik ik allemaal

  1. Leuk dat je dit met ons deelt! Ik heb echt geen idee wat er allemaal bij moet kijken maar vind het rommelen met washi tape altijd wel erg ontspannend.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s