Rio Rosa Mosquaeta cream cleanser

Rio Rasa Mosqueta producten zijn geformuleerd met rozenbottelolie uit Chili en plantenextracten die huidveroudering helpen bestrijden en helpen de huid gezond en in inevenwicht te houden. Vandaag testte ik voor jullie een cream cleanser. Dit product renigt de huid mild, voedt de huid, lost make-up op en verwijdert vuil en overtollig talg.

DSCI0790

 

 

Ik vind het product zelf erg prettig in gebruik. Het reinigt mijn gezicht goed, en verwijderd ook moeiteloos mijn make-up. Voor mij een handig alles in 1 product voor bijvoorbeeld mee op reis. Een echte aanrader.

Je koopt het product o.a. hier voor  € 9.95

 

Ingredienten:

Aqua (Water), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Cetearyl Alcohol (from coconut), Glyceryl Stearate, Octyldodecanol, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Glycerin, Orbignya Oleifera (Babassu) Seed Oil, Sodium Stearoyl Glutamate, Rosa Rubiginosa (Rosa Mosqueta) Seed Oil*, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice*, Chamomilla Recutita (Chamomile) Flower Extract, Persea Gratissima (Avocado) Fruit Extract, Caprylyl Glycol, Equisetum Arvense (Horsetail) Extract, Xanthan Gum, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, P-Anisic Acid, Lactic Acid, Sodium Lactate. * van biologische landbouw

 

Advertentie

2 gedachtes over “Rio Rosa Mosquaeta cream cleanser

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s