Code M

DSCI0793

Code M is een spannend verhaal naar de speelfilm Code M van regisseur Dennis Bots. Ik mocht het boek lezen en reviewen en doe dat dan ook graag.

De eigenwijze Isabel neemt na het auto-ongeluk van haar opa zijn zoektocht over naar het legendarische zwaard van de beroemde musketier D’Artagan, dat al eeuwen spoorloos is. Isabels enige aanwijzing is een geheime code die ze zal moeten ontrafelen om het zwaard te vinden. Samen met de slimme Jules en haar telefoonverslaagde neef Rik begint ze aan een spannende zoektocht langs grotten en kastelen, waarbij het verlden van haar eigen familie een grotere rol speelt dan gedacht. Al snel komen de drie erachter dat ze niet de enigen zijn die het zwaard willen hebben. Maar wie kan Isabel nu echt vertrouwen.

Het boek leest lekker weg. Het is zeer geschikt voor de wat jong volwassene maar ook zeker voor jongere kinderen om bijvoorbeeld uit voorgelezen te worden. Het verhaal is opgebouwd in het hier en nu maar word afgewisseld met stukken uit het verleden. Hierdoor krijg je zowel het heden als de geschiedenis mee en dat is wel heel erg leuk. Het boek bevat ook enkele foto’s uit de film. Dit maakt het boek net wat levendiger om te lezen.

DSCI0796

Al met al vind ik het een echte aanrader. Je kunt het boek o.a. hier kopen en kost €10

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s