Warme truien dag

Morgen, 5 februari 2016, is het warme truien dag. Het leek me leuk hier aan mee te doen en er een stukje over te schrijven

De Greenchoice Warmetruiendag wordt jaarlijks op of rond 16 februari gehouden, rond de verjaardag van de inwerkingtreding van het Kyotoprotocol. De bedoeling van het Kyotoprotocol is om de uitstoot van broeikasgassen, die leiden tot klimaatverandering, wereldwijd te verminderen

Op deze nationale dag van de energiebesparing zetten mensen de thermostaat massaal minimaal één graad lager en besparen zo, per graad, 6% energie en dus 6% CO2. De trui staat op deze dag symbool voor wat we samen zélf kunnen doen om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen.

Een goed initiatief vind ik dit. En simpel om aan mee te doen. Hier gaat dan ook morgen de kachel een graad naar beneden en trekken we alle vier een lekkere warme trui aan. Wil je ook meedoen? Je kunt je aanmelden op http://www.warmetruiendag.nl/

 

Advertentie

2 gedachtes over “Warme truien dag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s