Review: Telefoonhoesjes

Onlangs werd ik benaderd door telefoonhoesjestore.nl  voor een samenwerking. Telefoonhoesjestore.nl is een webwinkel met goedkope hoesjes. Ik mocht een mooi hoesje uitzoeken.Aangezien ik dol ben op leuke telefoonhoesjes besloot ik de samenwerking aan te gaan. De site biedt een ruime keus met betaalbare hoesjes. Na even op de site te hebben rongekekeken koos ik het volgende hoesje:

DSCI0007DSCI0006

 

Dit is een hoesje geschikt voor de iphone 5. Het hoesje is gemaakt van kunstleder en heeft een vrolijke print. Binnenin is ruimte voor 2 pasjes zodat je evt. zonder portemonnee op pad zou kunnen. De prijs is: €13,95. Ik vind de prijs/kwaliteit verhouding prima.

Telefoonhoesjestore.nl heeft niet alleen voor de iphone 5 hoesjes. Telefoonhoesjestore.nl is een webshop met allerlei accessoires voor je smartphone. Je hebt hier keuze uit verschillende leuke telefoonhoesjes, ook voor iphone 6 hoesjes & iphone 6 plus hoesjes. , powerbanks, selfiesticks, speakers en nog veel meer! De levering is vrij vlot. Bij mij duurde het een vijftal werkdagen. De site ziet er goed uit, laad snel en is overzichtelijk ingedeeld. Ze hebben, gratis verzending in NL en BE, voor 16:00 besteld is morgen in huis en 30 dagen bedenktijd

 

Advertentie

5 gedachtes over “Review: Telefoonhoesjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s