make up kwasten

Onlangs mocht ik deze mooie kwastenset testen. Het leek me leuk om er een review over te schrijven.

DSCI0027

De kwasten liggen door hun handgreep lekker in de hand. De eerste vier kwasten zijn heel zacht. De grootste heb ik gebruikt voor foundation, die ernaast voor het afpoederen.De kwast daarna voor rouge en de vierde voor bronzer.

De zes kwasten die daarna komen vind ik iets minder fijn in het gebruik. De vijfde kwast in de rij heb ik gebruikt voor highlighter en de rest voor oogschaduw. De kwasten voor oogschaduw brengen op zich heel precies het product aan. Nadeel vind ik dat je aardig veel product nodig hebt en de haren van de kwasten zijn vrij stug. De eerste vier kwasten zijn daarentegen heel zacht. Naar mijn mening een beetje te zacht.

Al met al kan ik deze kwastenset niet echt aanraden. De prijs in verhouding met de kwaliteit vind ik niet in evenwicht.

Je koopt de set voor €64,99 hier

Advertentie

Een gedachte over “make up kwasten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s