Lush: Haarmoisturiser

r_and_b-375x375

 

Mijn haar was niet in hele goede conditie. Het was nogal droog en pluizig. Bij de lush ging ik op zoek naar iets voor mijn haar om dit te verbeteren. Ik vond de R&B moisturiser. Het is gemaakt voor sterk krullend haar maar je kunt het ook gebruiken voor steil haar. Mijn haar zit er precies tussen in dus ik nam de gok.

De Tropische boters en candelilla wax werken vochtinbrengend en brengen pluizige punten weer in het gareel. De havermelk in R&B verzacht ook je droge hoofdhuid. Dat is nou precies wat mijn haar nodig had.

Ingredienten

Havermelk (Avena sativa), Glycerine (Glycerine), Avocadoboter (Persea gratissima), Olijfolie, Fair Trade (Olea europaea), Glyceryl Stearaat & PEG-100 Stearaat (Glyceryl Stearate & PEG-100 Stearate), Parfum (Perfume), Cetearyl alcohol (Cetearyl Alcohol), Kokosolie, extra virgin (Cocos nucifera), Jojoba-olie, biologische (Simmondsia chinensis), Laurier essentiële olie (Pimenta racemosa), Oranjebloesem absolue (Citrus aurantium amara), Cupuaçuboter (Theobroma grandiflorum), Jasmijn absolue (Jasminum grandiflorum), Candelilla was (Euphorbia cerifera), Benzyl alcohol (Benzyl Alcohol), Phenoxyethanol (Phenoxyethanol), *Benzyl salicylaat (*Benzyl Salicylate), *Eugenol (*Eugenol), *Geraniol (*Geraniol), Isoeugenol (*Isoeugenol), * Benzylbenzoaat (*Benzyl Benzoate), *Farnesol (*Farnesol), *Limonene (*Limonene), *Linalool (Linalool), Lilial (Lilial)

Ik heb een aantal week iedere avond voor het slapen gaan het haarmasker aangebracht. Het masker ruikt erg lekker. Je hebt niet veel van het product nodig wat ik echt een voordeel vind.

voor                                                                  na

 

Mijn haar is sinds het gebruik een stuk minder pluizig. Ook is het niet meer zo droog als dat het was. Ik raad het masker echt aan als je droog en pluizig haar hebt.

Het masker kost €20,80 per 100gr en is verkrijgbaar bij Lush.

Advertentie

Een gedachte over “Lush: Haarmoisturiser

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s