Persoonlijke update

Ik vond het wel weer tijd voor een persoonlijke update. De vorige keer was al weer een tijdje geleden.

IMG_2637

Sinds 6 week zit mijn hand in een brace ivm een peesonsteking in mijn duim. Dit belemmert me wel een beetje in mijn dagelijkse bezigheden. Gelukkig heb ik hulp van m’n schoonmoeder met het huishouden en kunnen ook manlief en de kinderen me goed ondersteunen.

IMG_2642

Deze week was het weer tijd voor een check up. Door de eetstoornis en het gebruik van bepaalde medicatie is het belangrijk dat zo nu en dan mijn bloed word nagekeken. Zoals je kunt zien had ik nr 40 toen ik binnen kwam lopen en waren ze helaas nog maar bij nr 16. Heb er dus wel even gezeten. Maar gelukkig is het weer achter de rug en ik hoop dat begin volgende week de uitslag bekend is.

 

Afgelopen dinsdag was het zover. De eind musical van onze oudste dochter. We hebben onwijs genoten en ook een traantje weg gepinkt bij het eindlied. Wat heeft iedereen het ontzettend goed gedaan. Nog anderhalve week naar school en dan zit het er echt op. Bye bye basisschool. Een hele nieuwe fase waar we als gezin echt naar toe gegroeid zijn.

IMG_2645IMG_2647

 

 

 

IMG_2649

En dan nog even over mijn eetstoornis struggles. Ik was bezig met een behandeling in een groep. Dit werkte voor mij echter averecht doordat ik alleen maar aankwam in gewicht. Dat ik goed bezig ben is daardoor moeilijk te ervaren. Daarom heb ik besloten verder te gaan zonder deze groepsbehandeling. Ik krijg nog wel ondersteuning van een dietist dus dat is fijn.

 

Dit was mijn update. Als jullie vragen hebben stel ze gerust.

 

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s