een dagje geocachen.

Erik en ik zijn vandaag gezellig wezen geocachen. Ik had een mooie route uitgezocht wat maar een klein stukje van de camping vandaan lag.

De caches die we vonden zagen er vaak erg mooi uit. HIeronder zie je een voorbeeld van een cache die we vonden. Het lijkt op een kei maar als je hem omdraait zie je het logo van geocache.Deze kon je wegdraaien en daar zat het logrolletje achter verstopt.

 

Tussen elke cache zat telkens tussen de 150 en 300 meter. Hierdoor liep de route erg gemakkelijk. De totale route zat op 10km.

Deze cache zat in een boomstam. Zoals je op de eerste foto kunt zien ziet het er erg natuurlijk uit en valt het niet direct op.

De cache die je hieronder ziet was erg moeilijk te vinden. Het was een heel hekwerk met veel bouten erin. 1 daarvan zat echter op een beetje een onlogische plaats en dat bleek de cache. Het was erg lastig het logrolletje uit de bout te krijgen. Een pincet moet dan ook aan onze cache tas toegevoegd worden. Gelukkig was er een behulpzame bewoner in de buurt die ons heeft geholpen.

 

De ena laatste cache was niet heel makkelijk te vinden maar bij toeval zagen wij hem snel. De houten stam waar de cache in zit had een duidelijke lijn rondom waardoor deze opviel. Toch is het erg mooi gemaakt.

 

En als laatste de bonuscache. Bij alle caches stond op de logrol een letter met een cijfer. Hiermee kon je dan een rekensom oplossen voor de coordinaten van de bonuscache. Ook deze hadden we snel gevonden.

DSCI0104

 

We hebben er ongeveer 2 uur over gedaan. De route liep gemakkelijk en de omgeving was erg mooi. Ik kan helaas geen details hier neerzetten want dan word het voor mede geochachers minder leuk. Al met al voor ons een geslaagde middag.

 

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s