Energetix sieraden.

DSCI0051

Vandaag een stukje over Energetix. Zij leveren magneet sieraden die een positieve werking op het welzijn van de mens kan hebben. 

Zelf draag ik sinds 2 jaar een magneet sieraad. Ik ben in aanraking met het product gekomen doordat mijn schoonzus thuis een party hiervan had. Het verhaal wat de medewerker van Energetix te vertellen had vond ik erg interessant. Ook de testjes die gedaan werden met en zonder gebruik van het sieraad waren verrassend. Sinds ik het sieraad draag heb ik beduidend minder last van hoofdpijn. Ook is mijn bloeddruk verlaagd. Naast dat het sieraad dus leuk staat heeft het ook zeker een positieve werking op mijn welzijn.

Even een klein stukje informatie:

De sieraden bevatten neodymium magneten. Neodymium magneten zijn de nieuwste, krachtigste en duurste magneten. Ze kunnen slechts in vrij kleine hoeveelheden geproduceerd worden. Ze bestaan uit een legering van ongeveer 1/5 borium en 4/5 neodymium. Ze worden dikwijls gebruikt in magneetsieraden en verliezen slechts een heel klein deel van hun magneetkracht per jaar (ongeveer 1% in 100 jaar tijd).

De meeste magneetsieraden van ENERGETIX zijn voorzien van één of meerdere neodymium magneten met een kracht van 0,12 Tesla. De Power-serie van ENERGETIX is uitgevoerd met één of meerdere neodymium magneten met een kracht van 0,18 Tesla

Je hoeft dus maar 1x een sieraad aan te schaffen. Dat vind ik een groot voordeel.

Ook mijn jongste dochter draagt een magneet sieraad. Op de foto hieronder kun je deze zien. Het is een simpel zwart leren bandje. Het rechthoekige metalen stukje is het sieraad waar de magneet in zit. Zij had meerdere malen per week pijn in haar benen en sinds het gebruik van het sieraad is dit afgenomen naar gemiddeld 1x per 2 weken. Een enorme verbetering dus.

DSCI0052

Mocht je meer informatie willen klik dan hier. Je kunt via een webshop de sieraden aanschaffen maar ook is het mogelijk iemand bij je thuis te ontvangen die een party organiseerd.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s