Plog: mijn afgelopen week

Vandaag heb ik weer een plog voor jullie. Ik merkte dat ik dat de vorige keer wel leuk vond om te maken en te delen. Nu maar hopen dat jullie het leuk vinden om te lezen 😉

Na de vakantie ben ik de week begonnen in de sportschool. Ik merkte wel dat ik het sporten gemist heb in de vakantie. We hebben wel bewogen en wat actieve dingen gedaan maar het is toch altijd anders.

IMG_2827

Toen ik ’s middags weer thuis kwam was het tijd om mijn haar te verven. Door het zwemmen en de zon was mijn haar aardig verbleekt en niet meer mooi qua kleur. Nu is het weer mooi egaal bruin.

IMG_2834

Dinsdag was het weer tijd om gezellig met mijn moeder te naaien. Ik was nog bezig met een jurkje voor het najaar dus daar ben ik mee verder  gegaan.Het patroon wat ik heb uitgezocht was iets moeilijker en ik ben ook even de fout in gegaan. Gelukkig had ik het op tijd door en kon ik de fout nog vrij makkelijk herstellen.

IMG_2833

Woensdag middag kwam een vriendin gezellig op de koffie. Het zonnetje scheen zachtjes even we hebben dus heerlijk in de tuin gezeten. Het was super gezellig en fijn om weer bij te kunnen kletsen.

IMG_2837

 

IMG_2839

Donderdag ben ik begonnen met mijn vrijwilligerswerk bij Ixta Noa. Ixta Noa is een inloophuis voor mensen met een psychische kwetsbaarheid. Ik heb hiervoor gekozen omdat ik dan met mijn ervaringsdeskundigheid wat kan betekenen voor andere mensen.

Vrijdag, zaterdag en zondag waren niet heel bijzonder. Zaterdag hebben we met vrienden een spelletjes avond gedaan en zondag hebben Erik en ik ongeveer 30 km gefietst. Was erg fijn.

Dit was mijn afgelopen week. Hoe was die van jullie?

Advertentie

Een gedachte over “Plog: mijn afgelopen week

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s