Mijn 5 favoriete quotes

Vandaag een blogpost over mijn 5 favoriete quotes. Ik pin op pinterest best wel veel quotes en post ze ook regelmatig op Facebook. Het geeft soms gewoon heel goed mijn gevoel weer. Benieuwd naar welke quotes ik heb uitgekozen?

Mijn eerst quote is deze.

quote1

soms vind ik het heel moeilijk om tijd voor mezelf vrij te maken. Om mezelf iets leuks te gunnen. Door het lezen van deze quote word ik er weer even aan herinnerd dat het belangrijk is tijd voor mezelf vrij te maken.

Mijn tweede quote is:

quote2

Door de fibromyalgie is het heel belangrijk dat ik goed luister naar mijn eigen lijf. En niet pas als ik al ver over mijn grens heen ben gegaan maar liever wat eerder. Dus bij kleine signalen dat mijn lijf moe is en eigenlijk genoeg gedaan heeft hier ook rekening mee houden. Dit lukt nog niet altijd heel goed, maar ik probeer het wel.

 

Mijn derde quote:

quote3

Deze quote herinnerd me eraan niet te negatief te zijn. Ik ben erg goed in het negatief maken van dingen. Of na te denken over wat als iets niet lukt. Maar het zou natuurlijk maar zo kunnen zijn dat het wel gaat lukken.

Quote vier gaat over vrienden. Echte vrienden kijken dwars door je heen en zien hoe het echt met je gaat. Dat is voor mij heel belangrijk en ik denk voor mensen. Ik laat ook niet aan iedereen echt zien hoe het gaat maar bij vrienden ben ik wel eerlijk.

quote4

 

En quote 5 is een beetje mijn motto. Hoe beroerd ik me ook voel, gewoon opstaan, aankleden, doen wat je moet doen en vooral niet opgeven.

quote5

Wat vinden jullie van de quotes die ik heb uitgezocht? Hebben jullie nog leuke quotes voor me?

Advertentie

Een gedachte over “Mijn 5 favoriete quotes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s