De Apenheul

DSCI0205Via vakantie veilingen won ik 2 toegangstickets voor de Apenheul. Ik besloot met mijn jongste dochter er naar toe te gaan. Een moeder dochter dagje. Wat vonden we ervan?

Op een zaterdag gingen we met de auto naar de Apenheul.  Eenmaal aangekomen op de parkeerplaats is het een stukje lopen naar de ingang van het park. Helemaal niet erg want je loopt daar in een mooie omgeving.

DSCI0025In het park zelf zie je al snel de eerste aapjes. Ontzettend leuk dat ze gewoon loslopen. De meeste durven ook redelijk dichtbij te komen. Het was erg leuk om de aapjes op de foto te zetten. Mijn dochter heeft vrij snel mijn camera overgenomen en ging helemaal op in het fotograveren.

DSCI0143Ook hebben we een voermoment gezien van de oerang oetangs. Fruit werd hen toe geworpen en ze gingen gelijk eten. Door het eten bleven ze vooraan het water en waren ze goed zichtbaar. Toen het eten op was vertrokken ze snel naar een ander stuk natuur.

DSCI0082

Dit vond Anouk de leukste aapjes. Ze kwamen vrij snel van het dak af en liepen tussen de mensen. Erg nieuwschierig. Super leuk om te zien.

Al met al was het een geslaagde dag. We hebben ons goed vermaakt met ons tweeen.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s