Daar ben ik weer

zo dat was een hele lange blog time out. Waarom zo’n lange tijd niks van me laten horen?

Ik kwam na de zomervakantie weer in een depressie terecht. In september werd ik hiervoor opgenomen in een kliniek. Dit keer was het maar voor een weekje en moest ik daarna thuis verder knokken. Gelukkig heb ik veel hulp aan huis. 4 keer per week komt er woonbegeleiding bij mij thuis. en dan nog 1x per week of 1x per 2 week een psychiatrisch verpleegkundige.

Inmiddels gaat het met kleine stapjes weer de goede kant op. Ik ben een aantal week geleden gestart met nieuwe medicatie. Ik zit nu op de minimale werkzame dosis. Het is dus nog even puzzelen wat de juiste dosering voor mij is. Nadeel van deze medicatie is dat ik tijdens het ophogen niet mag autorijden. Dit beperkt me wel in wat ik kan doen op een dag. Gelukkig hebben we een leuk dorp waar ik op de fiets heen kan.

Sinds 2 week ga ik ook naar een dagbesteding in een dorpje verder op. Dit ter vervanging van mijn vrijwilligerswerk. Bij de dagbesteding kan ik veel creatieve dingen doen maar kan ook met mijn blog bezig als ik dat wil.

Kortom best veel veranderingen. Maar het gaat wel de goede kant op en daar ben ik heel erg blij mee.

 

Advertentie

Een gedachte over “Daar ben ik weer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s